Informatie

Oosterwolde Campers > Informatie

Wie is Oosterwolde Campers

Oosterwolde campers is een jong en flexibel bedrijf dat is gespecialiseerd in gebruikte campers. Ons motto is klein maar fijn. Door alles klein en overzichtelijk te houden kunnen we de tijd voor u nemen bij de aanschaf van uw droomcamper. Ook zorgt dit er voor dat wij onze onkosten laag kunnen houden wat resulteert in scherpe prijzen en dat is wel zo vriendelijk voor uw portemonnee.

 

Bij Oosterwolde campers staan de wensen van de klant voorop en wij doen dan ook ons uiterste best een camper voor u uit te zoeken welke bij u past. Dit alles gebeurt geheel vrijblijvend en onder het genot van een kop koffie. Bij ons heeft u één aanspreekpunt wat zorgt voor persoonlijk contact bij uw aankoop.

Wij nemen graag de tijd voor een gesprek op een moment dat het u uitkomt. Om dit mogelijk te maken werken wij veelal op afspraak.

01.

Eén aanspreekpunt

Tijdens de hele aanschaf heeft u contact met één persoon. Dat is wel zo makkelijk en voorkomt fouten en verwarring.

02.

Tijd nemen voor de klant

Doordat wij veel op afspraken werken kunnen wij de tijd voor u nemen en er is ruimte voor al uw vragen. We adviseren u graag bij de aanschaf van uw droomcamper onder het genot van een kop koffie.

03.

Jaren ervaring

Al meer dan 10 jaar ervaring bij in- en verkoop van campers. En nog veel meer ervaring met kamperen. Dit zorgt ervoor dat u de juiste begeleiding krijgt in het kiezen van uw droomcamper.

04.

Gegarandeerd tevreden!

U wilt niet alleen de juiste keuze maken, maar ook tevreden zijn met uw aankoop. U krijgt dan ook garantie op tevredenheid van uw aankoop. Vraag bij de aankoop naar de mogelijkheden.

Hieronder kunt u ook een kijkje nemen naar onze algemene voorwaarden en privacy verklaring.

Compare List